Betingelser

Betingelser for P-abonnement i P-huset i Levysgade i Horsens.

Brugsret til p-huset

Med vores 24/7-abonnement kan du trygt og nemt parkere bilen 24 timer i døgnet, alle ugens 7 dage. Du bestemmer selv hvor i anlægget du vil parkere - valget er helt dit eget med et 24/7 abonnement. Der tilbydes ingen faste p-pladser i huset men alene en brugsret til at parkere sin bil 24 timer i døgnet.

Et abonnement er fortløbende og opsiges kun hvis betalingskort udløber eller kunden selv aktivt opsiger abonnementet.

Som abonnent gælder, at man er pligtig til at følge anvisninger opsat i p-huset.

Betaling 

Når du bestiller et abonnement, tilsendes der en opkrævning med et indbetalingskort. Herefter opkræves den valgte ydelse hver den 1. i måneden.

Bestiller du f.eks. et nyt abonnement den 15. maj, så opkræves du fra den 15. maj til og med 31. maj ifb. oprettelsen. Og igen den 1. juni for hele juni måned osv.

Der tilsendes også et adgangskort som altid skal opbevares synligt i forruden på bilen når du holder parkeret i P-huset.

Ønsker du at flere biler skal kunne holde i p-huset samtidig, skal du tegne flere p-abonnementer. 

Vi forbeholder os retten til at sende kunder til inkasso og pålægge renter efter renteloven såfremt betalingsfrister ikke overholdes.

Opsigelse

P-abonnementer kan til enhver tid opsiges. Opsigelsesperioden er løbende måned + 1 måned.. Dvs. opsiger du f.eks. den 3. marts skal du betale frem til 30. april, og opsiger du 28. marts skal du ligeledes betal frem til 30. april.

Opsigelsen skal ske skriftligt til mailadressen: info@phus.dk 

 

Firmainformation

P-huset i Levysgade drives af:

Levysgade ApS 
c/o CEGO
Lauritzens Plads 1, 4
DK-9000 Vejle

E: info@phus.dk