ParkPark

Her kan du læse om ParkPark samarbejdet

ParkPark har sat sig for at gøre parkering nemmere for bilisterne. Det skal være slut med parkeringsbøder, det skal være nemt at finde en parkeringplads og det skal være billigt.

Ideen bag ParkPark er at skabe en abonnementsløsning der kan bruges i hele landet. Parkpark vil gennem et tæt samarbejde med offentlige og private parkeringsudbydere skabe et stort landsdækkende parkeringsnetværk. Billisterne skal via en inteligent mobilapp nemt og hurtigt kunne finde frem til en p-plads i netværket.

Når bilen er på plads båsen, skal man ikke bekymre sig om betalingsautomater og parkeringstid, der skal blot tjekkes ind i App'en, så du kan bruge tiden på mere interessante ting.

PARKPARK's fokus er stor brugertilfredshed, en god og intuitiv brugerflade, der sikre at alle kan benytte vores parkeringsløsning.

Parkering i Levysgade 

P-huset i Levysgade er med i PARKPARK samarbejdet. Det betyder, at hvis du er PARKPARK kunde så kan du blot køre ind i p-huset og parkere. 

Vores moderne kameraanlæg vil automatisk læse din nummerplade, og derved kan vi se om du er PARKPARK kunde, og bommen åbner automatisk.

Er du både abonnementskunde i p-huset i Levysgade og PARKPARK kunde vil systemet selv finde ud at dette og der vil ikke blive brugt P-enheder fra dit ParkPark abonnement da du iforvejen ahr betalt for fri benyttelse af anlægget i Horsens.

Du kan læse mer eom ParkPark her:

www.ParkPark.dk  

Læs om PARKPARK i medierne her:

App - skal hjæpe dig med at spare på p-bøderne 

Tele-kongen erklærer p-selskaberne krig

DR P4 - Mobil hjælper dig med finde p-pladser 

DR.dk - Ny dagsorden i parkerings branchen